Ei tuotteita ostoskorissa

Rotaatiovalulla mahdoton - mahdolliseksi.

Klikkaa, saat paluuviestinä värikkään tietopaketin.
(Power-Point 3,4MB)

Etusivu > Rotaatiovalu > Lihankasittelyastiat

Motoplast lihankäsittelyastiat

Säilöntä & Suolaus

Lihanjalostuslaitokset käyttävät polyeteeniastioita säilöntään ja suolaukseen, koska ne ovat syöpymättömiä, eivät anna makuja ja kestävät suolojen aiheuttamaa korroosiota erinomaisesti.

Siipikarjan jalostus

Siipikarjan jalostajat voivat käyttää Motoplastin polyeteeniastioita esimerkiksi broilerin paloittelussa ja maustamisessa sekä muussa laitoksen sisäisessä käytössä.

Kuljetukset

Laitosten välissä kuljetuksissa kevyt polyeteeniastia mahdollistaa suuremman hyötykuorman kuin metallista valmistetut, eikä elastinen muovi vahingolta kuormatilaa. Kuormatilaa käytetään tehokkaasti, koska vahvan välikannen avulla kuormatut astiat voidaan  pinota päällekkäin ja tyhjinä astiat menevät sisäkkäin.

 

Teurastus & Paloittelu

Motoplastin polyeteenistä valamat astiat ja vaunut ovat ihanteellisia teurastetun siipikarjan, naudan- ja sianlihan sekä elinten ja luiden käsittelyssä. Astiat ovat kevyitä, pitkäikäisiä, eivät vuoda ja ovat helpot pitää puhtaina.

Jauhatus

Liha irtoaa saumattomista polyeteenista täydellisesti astiaa tyhjennettäessä. Astioiden yhdestä osasta koostuva rakenne on täysin hygieeninen.

Kalan jalostus

Kalanjalostajat voivat käyttää samoja Motoplastin astioita ja vaunuja käsitellessään kalaa aluksella, tehtaalla ja kuljetuksissa. Lohkeamattomat astiat eivät vuoda,  anna kalalle sivuhajuja tai –makuja ja ovat helpot pitää puhtaina.

 

Tutustu koko valikoimaamme ja pyydä tarjous verkkokaupassamme