Ei tuotteita ostoskorissa

Rotaatiovalulla mahdoton - mahdolliseksi.

Klikkaa, saat paluuviestinä värikkään tietopaketin.
(Power-Point 3,4MB)

Etusivu > Yritys > Laatupolitiikka

Motoplastin laatupolitiikka

Motoplastin toimintaan kuuluu rotaatiovalettavien muovituotteiden tuotekehitys, suunnittelu, työkalujen valmistuttaminen, tuotetestaukset ja sarjavalmistus sekä omien tuotteiden markkinointi.

Motoplastin laatupolitiikka määrittelee sen kuinka menettelemme kaikissa työhömme liittyvissä asioissa pyrkiessämme toimintamme ja tuotteidemme tinkimättömään laatuun.

Motoplastin menestys perustuu henkilöstömme ammattitaidon ja motivaation, käytettävien laitteiden ja menetelmien sekä muun toiminnan jatkuvalle parantamiselle.

Motoplastin johto sitoutuu laatutavoitteisiin ja luo mahdollisuudet laadukkaalle toiminnalle huolehtimalla resursseista sekä ammattitaidon ylläpitämisestä ja parantamisesta koko organisaatiossa.

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme kilpailukykyiset, korkealaatuiset tuotteet ja sovitun aikataulun mukaiset toimitukset. Noudatamme yhteistyökumppaneiden meille asettamia vaatimuksia  sekä viranomaistahojen lakeja ja asetuksia.

Tunnemme toimintamme ympäristövaikutukset ja asetamme toiminnallemme ympäristön suojeluun liittyviä päämääriä ja tavoitteita.

 -  Asiakkaidemme menestyminen auttaa meitä menestymään  -